Wednesday, December 17, 2014

News blog problems

Apologies to anyone who has tried to reach the news blog (tudorhistory.org/blog) today and got a database connection error. I've been trying all the troubleshooting things I can think of on my end and nothing has worked, so I'm guessing it is a problem with the webserver (yet again). If it is still down after I get back from running errands tomorrow, I'll see if I can actually get ahold of my host's tech support!

Update Dec 18 - I think I fixed it! I tried one additional thing that popped in my head while I was trying to fall asleep last night and it seemed to work. I'll do some additional testing later today, but it looks like stuff is running okay for now. Yay! (This is not exactly what I was planning to do with my first few days of winter break....)

5 comments:

kb said...

Thank you for working so hard to host this community!

Lara Eakins said...

You're very welcome! And a big "thank you" to you and the others who stick with it through the technical issues. They are a frustration, but I take some of them as good learning opportunities too. :)

Anonymous said...

Thanks again for all your work ... and have a happy holiday

Esther

Marilyn Roberts said...

Hi Lara,
Hope you have a great Christmas and a Happy New Year.

Shall we be seeing you this side of the Water next year?

Best wishes,

Marilyn

Lara Eakins said...

Thanks everyone!

I'm still hoping to make it over in 2015 if I can make the finances work. It's been 12 years since the last time I was in the UK, which is far too long!